קושיבינוני
מוכן ב24 דק.
מנות4
ציון בריאות5
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גליל חביתה טונה: רוטולו די פריטטה קון טונו

גליל חביתה טונה: רוטולו די פריטטה קון טונו
רול חביתה תונאן: רוטולו די פריטטה קון טונו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. צופה הדמות שלך? למתכון הפסקטרי הזה יש 226 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן למנה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם ביצים, עלי פטרוזיליה, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 24 דקות. עם כפית ציון 40%, המנה הזו די טובה. נסו פולפטון די טונו (כיכר טונה איטלקית), ספגטי עם טונה ורוטב עגבניות (ספגטי אל טון ופומודורו), ו לביבות טונאן וריקוטה (פולפט די טון וריקוטה) (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
בקערת ערבוב קטנה מערבבים את הביצים והקמח בעזרת מזלג או מטרפה לפירוק גושי פרחים.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
מקציףמקציף
3
מקציפים קורט מלח נדיב והחלב.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
מוסיפים 1 כף שמן זית למחבת חביתה בגודל 9 אינץ ' על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מחממים עד שהשמן חם, אך לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
6
מוסיפים 1/4 את תערובת הביצים לתבנית ומבשלים את הפריטטה בצד 1 עד שהביצים מבושלות והחלק התחתון חום זהוב. בעזרת מרית, הרם בזהירות את הפריטטה מהמחבת והניח אותה בעדינות על קרש חיתוך נקי או משטח עבודה, תוך שמירה על הצד החום כלפי מטה.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מריתמרית
מחבתמחבת
7
תן לפריטטה להתקרר בזמן שאתה עובד עם הדג. חוזרים על הפעולה עם שאר תערובת הביצים, מכינים 4 פריטטות.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ביצהביצה
8
במחבת מטגן קטנה מחממים את יתרת השמן עד שהוא חם אך לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מוסיפים את השום, הפטרוזיליה, הטונה והאנשובי ובעזרת כף עץ מערבבים בעדינות על אש בינונית-גבוהה. הטונה והאנשובי יתחילו להתמזג לתערובת דמוית משחה.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
פטרוזיליהפטרוזיליה
שוםשום
טונהטונה
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
10
מוסיפים את מיץ הלימון וממשיכים לערבב עד לשילוב טוב, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
11
מסירים מהאש.
12
מורחים בעדינות את תערובת הטונה על הצד החשוף של הפריטטה המקוררת ומשאירים גבול בגודל 1 אינץ ' מסביב.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
טונהטונה
13
מגלגלים את הפריטטה, מקפידים לא לפצח או לפתוח את הפריטטה. עוטפים נייר קלף סביב החביתה המגולגלת, ומניחים לנוח כמה שעות במקרר. פורסים לסיבובים בגודל ביס, ושומרים על נייר הקלף שלם.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

יין מרלו, פינו נואר ורוז ' י הם בחירה מצוינת לטונה. אף על פי שלעתים קרובות דגים משויכים ליין לבן, דגים 'בשריים' כמו טונה יכולים בהחלט ללכת עם יין אדום. רוז ' י יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם הטונאן שלך מוכן עם מרכיבים מתאימים יותר יין לבן. כרמי המקור עמק נאפה מרלו עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
כרמי מוצא עמק נאפה מרלו
כרמי מוצא עמק נאפה מרלו
מרלו 2006 שלנו הוא לא ביישן, עם גוון נופך עמוק, כהה שלה ניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומצפים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, השרוך בתבליני סתיו,מסתיים עם זינג חמוציות תוססת. "זה יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק היינן טום רינאלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.