גלילי אביב וייטנאמיים קלאסיים
אגרולים וייטנאמיים קלאסיים עשויים להיות רק ויאטנמית מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 783 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מתאבן זול עבור אביב. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. לכו לחנות ותביאו חזיר טחון, אטריות אורז, נייר אורז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: גלילי אביב וייטנאמים, ספרינג רולס וייטנאמי., ו גלילי אביב וייטנאמים.
הוראות
מניחים את החזיר בקערה בינונית, מוסיפים את כל שאר החומרים מילוי, ומערבבים היטב. יהיה לך על 2 כוסות של מילוי. תניח בצד. (אתה יכול להכין את המילוי קדימה ולאחסן במיכל אטום היטב במקרר עד 12 שעות.)
הגדר את שתי צלחות גדולות או מגש שטוח. להרטיב מגבת תה היטב, ואז לסחוט החוצה ולמקם על משטח העבודה שלך. למלא קערה רחבה או אגן עם 2 אינץ ' של מים חמים. (או, למלא עם בירה אינץ 1 ולהוסיף מים חמים 1 אינץ', לעשות תערובת חמה; ראה הערות.)
אם באמצעות ניירות עגולים קטנים או טריזים, לטבול נייר בנוזל החם השריית עד שהתרכך היטב, ואז להניח על מגבת התה הלח (מניחים את הטריז עם הנקודה הפונה ממך).
מניחים כפית נדיבה של המילוי על הנייר בקו 2 אינץ ' ארוך ליד ובמקביל לקצה העגול הקרוב אליך.
לגלגל את הקצה מעל המילוי, ואז לקפל על הצדדים של נייר האורז להתגלגל בחוזקה.
מניחים את הגליל המוגמר על צלחת או מגש, בצד התפר למטה, ומכסים עם מטלית לחה. חזור על הלחמניות הנותרות.
אם באמצעות ניירות גדולים, נייר רטוב 1 ביסודיות עד מתרכך, ולאחר מכן מניחים על מגבת התה הלחה.
מניחים 2 כפות דל מילוי בשורה על 5 אינץ ' לאורך העטיפה, הרבה מתחת לקו האמצע, משאיר גבול i-inch בכל קצה של הקו. מקפלים את הקצה הקרוב ביותר לך על המילוי, לקפל על הצדדים של נייר האורז, להתגלגל בחוזקה.
מניחים על הצלחת או המגש, מכסים במטלית לחה, וחוזרים עם הניירות הנותרים ומילוי.
(הלחמניות ניתן להרכיב עד 3 שעות קדימה מאוחסנים, אטום היטב, במקרר.)
כאשר מוכן לטגן, להגדיר כמה מתלים או צלחות גדולות מרופדות במגבות נייר, ויש מגבות נייר נוספות מוכן. גם להגדיר כף מחורץ.
מניחים שני ווקים יציבים או מחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני גבוה. (ניתן להשתמש רק באחד, כמובן; זה פשוט ייקח יותר זמן.)
מוסיפים שמן בוטנים לעומק של כ 1 אינץ 'בכל ווק בנקודה העמוקה ביותר או אינץ' במחבת, וחום עד חם. (השתמש מעט יותר שמן אם טיגון לחמניות ארוכות או גדולות יותר.)
בדוק את הטמפרטורה על ידי הטלת פיסת נייר אורז רטוב לתוך השמן. זה צריך לשקוע ולאחר מכן מיד לעלות בחזרה לאט, בלי להחשיך. אם זה כהה עולה במהירות, השמן חם מדי; להוריד את הטמפרטורה מעט במידת הצורך. אנו מוצאים הגדרה איפשהו בין בינוני ובינוני גבוה כדי להיות אידיאלי.
הוסף את הלחמניות אחד בכל פעם כדי המחבתות, להיזהר לא להתיז את עצמך עם שמן חם, ללא צפיפות; ודא את הלחמניות לא נוגע ללב. (אתה כנראה צריך לעשות שתי קבוצות לפחות, גם אם באמצעות שני מחבתות גדולות או ווקים.)
לאחר שתוסיף את הלחמניות לשמן, הם ישרקו במרץ כפי שהם משחררים לחות לתוך השמן החם, ואז בועת theyll ואת נייר האורז ישתנה מרקם. השתמש מרית להפוך את הלחמניות כך שהם מבשלים באופן שווה, אבל להיות עדין איתם כך שאתה לא לקרוע את העורות.
מבשלים במשך 7 עד 10 דקות, עד הזהב בכל רחבי, ולאחר מכן להשתמש בכפית מחורץ להעביר מתלה נייר או צלחת. חזור עם הלחמניות הנותרות.
מסדרים את האטריות המבושלות, אם משתמשים, ואת צלחת סלט על מגשים אחד או יותר, כך האורחים יכולים לשרת את עצמם כרצונם.
לחלופין, לארגן צלחת אישית של אטריות וסלט מרכיבים עבור כל אורח.
שים את רוטב השולחן בקערות תבלין בודדות כך שכל אדם יש רוטב טבילה אישי.
מגישים את הלחמניות על צלחת אחת או יותר; אם מגישים לחמניות ארוכות, לחתוך במחצית או לשלישים.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הלובנזי צ ' נין בלאן עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
את 2018 לובנזי Chenin Blanc נמשך מתוך תערובת של גפנים מבוגרים, יבשים מגודלים בוש & צעיר, לטפטף גפנים מושקים. צבע הקש העמוק שלה מצביע על רעננות בשל ומורכבות. האף מביא פירות טרופיים & אבן הראשון, מעורר מחשבות של מנדרינה & ליצ ' י. החיך הוא עגול ובשרני, דוחף ליצ ' י קדימה שוב, יחד עם אפרסק לבן, משמש & תפוח ירוק, כל נישא על ידי מגע של חומציות גבוהה. יש בהירות & רמז קל של לחם טרי בכל רחבי. הסיום הוא ארוך, רך & חיבה.