גלילי ברי פקאן עם רוטב פטל
גלילי ברי פקאן עם רוטב פטל דורש סביב 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 839 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 67g של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם מלח ופלפל, ביצה, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. . נסו פקאן מצופה ברי מטוגן ברוטב פטל, עוגת פאדג'פקאן עם רוטב פטל, ו עוגת גבינה עם פקאן שוקולד עם רוטב פטל (מתכונים דומים).
הוראות
לדפוק את העוף כדי לשטח. לרכך ברי במיקרוגל; בקערה בינונית לשלב את ברי, בצל ירוק ושום ומערבבים יחד.
מורחים על 1/4 כוס של תערובת זו על כל חצי חזה עוף.
משלבים פעימת ביצה ומים בקערה קטנה ומקציפים יחד כדי להפוך ביצה לשטוף.
מניחים פקאנים קלויים בצלחת רדודה או קערה. טובלים כל גליל עוף בשטיפת ביצים, ואז מגלגלים דרך הפקאן, ציפוי על כל הצדדים.
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה לבשל לחמניות עוף במשך 15 דקות, הופך חום בכל צד. כאשר השחמה, לבשל במשך 15 דקות נוספות, עד מבושל דרך ומיצי עוף לרוץ ברור.
כדי להפוך את רוטב פטל: בינתיים, במקום פטל, סוכר ומים בבלנדר. תערובת במשך 3 עד 4 דקות, ואז לשפוך דרך מסננת כדי להסיר זרעים.
הסר לחמניות עוף מבושלות ממחבת מגבות נייר לניקוז. כאשר סחוט, להעביר צלחת הגשה טפטוף עם רוטב פטל.
לטפטף קצת רוטב על הצלחת במעגל, ולהגיש.