גלילי סהר הזהב
לחמניות סהר הזהב עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הלחם שלך. מנה אחת מכילה 169 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . מתאים ל-12 מנות. תמורת 16 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם שמרים, מלח, מים חמים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו ניתנת לשיפור. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו גלילי סהר שקדי אוכמניות , עוגיות סהר שוקולד צ'יפס ללא ביצים - עוגיות ללא ביצים , וחומוס זהוב עם כוסברה, שום, עגבניות מיובשות וגבינת עיזים .
הוראות
בקערה גדולה ממיסים שמרים במים.
מוסיפים סוכר, 2 כפות חמאה, קיצור, ביצה, מלח ו-1 כוס קמח; מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה מספיק מהקמח שנותר כדי ליצור בצק רך.
הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1-1/4 שעה.
מנקבים בצק למטה. הופכים על משטח מקומח קלות.
מגלגלים ל-12 אינץ'. מַעְגָל. ממיסים את החמאה הנותרת; מברישים על הבצק.
מגלגלים טריזים מהקצה הרחב ומתעקלים ליצירת סהרונים.
מניחים עם הצד המחודד כלפי מטה במרחק של 2 אינץ' זה מזה על תבנית אפייה משומנת. מכסים ומתפיחים עד הכפלה, כ-45 דקות.
אופים ב-375 מעלות למשך 8-10 דקות או עד להזהבה.
מברישים בחמאה מומסת נוספת אם רוצים.