עוף ממילאנו
עוף ממילאנו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 392 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. אם יש לך חומץ בלסמי, לחם, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו ריזוטו Milanese בסגנון (ריזוטן alla Milanese), Asparagi alla milanese (אספרגוס בסגנון מילאנו), ו עוף ממילאנו (מתכונים דומים).
הוראות
להשרות את חזה העוף בשמן זית, חומץ בלסמי ושום בקערה בינונית במשך 15 דקות.
מניחים את הלחם במעבד מזון ודופק עד פירורים בגודל בינוני נוצרים, על 10 פולסים. מתבלים במלח ופלפל.
להעביר את פירורי הלחם (או panko) לתבנית אפייה רדודה או צלחת מעוטרת ולהניח בצד.
לטאטא את הביצה בקערה בינונית ומניחים את הקמח על צלחת בינונית. טובלים חתיכת העוף בקמח, ואז הביצה ואז פירורי הלחם, לוחצים קלות על העוף ואז הופכים אותו למעייל את הצד השני. הגדר את לחתוך בפירורי לחם על צלחת ולחזור עם חתיכות הנותרים של עוף.
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הקציצות למחבת ומבשלים עד חום בכל צד ומבשלים דרך, על 8 דקות בסך הכל. השתמש במרית כדי להעביר את העוף לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי להכתים לפני ההגשה.
מגישים עם כמה ירקות בצד-תרד תינוק, ארוגולה ו endive קצוץ כולם בחירות טובות.