קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 40 דק.
מנות32
ציון בריאות1
מגזין

גלילי סהר תפוחי האדמה של קולין

גלילי סהר תפוחי האדמה של קולין
גלילי הסהר של קולין עשויים להיות רק הלחם שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל של 171 קלוריות. מתאים ל-32 מנות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 9 שעות ו -40 דקות. אם יש לכם שמרים, קמח, תפוחי אדמה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך את כלמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 21%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו גלילי סהר תפוחי האדמה של קולין, לחמניות סהר חלב חמאה בטטה, ו פילסברי, לחמניות ארוחת ערב בקירור או פילסברי, יצירות סהר, גיליון בצק קשקשי בקירור (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה בסיר, ומכסים במים. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד שהם רכים, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מסננים, מצננים ומועכים.
3
בקערה גדולה ממיסים שמרים במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
בואו לעמוד עד שמנת, כ -10 דקות.
5
כאשר השמרים מוכנים, מערבבים פנימה 1 כוס פירה, סוכר, קיצור, ביצים, מלח ו -3 כוסות קמח. מערבבים פנימה את יתרת הקמח, 1/2 כוס בכל פעם, עד שהבצק נעשה נוקשה אך עדיין גמיש. הופכים את הבצק על משטח מקומח קלות, ולשים עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 8 דקות. משמנים קלות קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה ופונים לציפוי בשמן. מכסים בניילון נצמד, ומכניסים למקרר למשך 8 שעות לפחות, ועד 5 ימים.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוציאים את הבצק והופכים אותו למשטח מקומח קלות. מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים, ויוצרים סיבובים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
7
מרדדים כל סיבוב למעגל 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
מברישים בנדיבות בחמאה מומסת, וחותכים כל עיגול ל -16 טריזים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
9
מגלגלים טריזים בחוזקה, החל מהקצה הגדול.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
מניחים על ניירות אפייה משומנים קלות עם הנקודות שמתחת, והקצוות כפופים ליצירת צורת סהר. מכסים, ולתת לעלות במשך שעה 1. בינתיים, מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
אופים בתנור שחומם מראש למשך 15 עד 20 דקות, או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®