גלילי סהר תפוחי האדמה של קולין
גלילי הסהר של קולין עשויים להיות רק הלחם שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל של 171 קלוריות. מתאים ל-32 מנות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 9 שעות ו -40 דקות. אם יש לכם שמרים, קמח, תפוחי אדמה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך את כלמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 21%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו גלילי סהר תפוחי האדמה של קולין, לחמניות סהר חלב חמאה בטטה, ו פילסברי, לחמניות ארוחת ערב בקירור או פילסברי, יצירות סהר, גיליון בצק קשקשי בקירור (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר, ומכסים במים. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד שהם רכים, כ -15 דקות.
בקערה גדולה ממיסים שמרים במים חמים.
בואו לעמוד עד שמנת, כ -10 דקות.
כאשר השמרים מוכנים, מערבבים פנימה 1 כוס פירה, סוכר, קיצור, ביצים, מלח ו -3 כוסות קמח. מערבבים פנימה את יתרת הקמח, 1/2 כוס בכל פעם, עד שהבצק נעשה נוקשה אך עדיין גמיש. הופכים את הבצק על משטח מקומח קלות, ולשים עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 8 דקות. משמנים קלות קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה ופונים לציפוי בשמן. מכסים בניילון נצמד, ומכניסים למקרר למשך 8 שעות לפחות, ועד 5 ימים.
מוציאים את הבצק והופכים אותו למשטח מקומח קלות. מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים, ויוצרים סיבובים.
מרדדים כל סיבוב למעגל 12 אינץ'.
מברישים בנדיבות בחמאה מומסת, וחותכים כל עיגול ל -16 טריזים.
מגלגלים טריזים בחוזקה, החל מהקצה הגדול.
מניחים על ניירות אפייה משומנים קלות עם הנקודות שמתחת, והקצוות כפופים ליצירת צורת סהר. מכסים, ולתת לעלות במשך שעה 1. בינתיים, מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
אופים בתנור שחומם מראש למשך 15 עד 20 דקות, או עד להזהבה.