קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות7
ציון בריאות55
מגזין

גלילת בשר מלוחה

גלילת בשר מלוחה
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. , שהוא מוצק. נסו פשטידת בשר מלוחה, קציץ בשר מתובל, ו בסיס בשר מתובל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מניחים את כל החומרים במעבד מזון ותהליך עד שהתערובת הופכת למשחה חלקה. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
כדי להפוך את המילוי: במחבת סאוט מעל חום בינוני, להוסיף שמן ולאחר מכן את הנקניק.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
לטגן את הנקניק, לשבור אותו עם כפית, עד שהוא מבשל דרך וזה הופך חום זהוב. להתקרר מעט ולנקז את השומן. שים נקניק בצד בקערה. שמור מוצרלה וגבינת Asiago על המתנה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת אסיאגוגבינת אסיאגו
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
מחממים מחבת גדולה עם שמן, מוסיפים את הפלפלים, בצל, שום מגורען ותבלינים איטלקיים. מבשלים עד ירקות רכים, על 10 דקות. מערבבים את העגבניות והפטריות ומבשלים עוד 5 דקות. אל תבשל יותר מדי את העגבניות. הם צריכים לשמור על צורתם. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים כשריםחמוצים כשרים
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
כדי להפוך את בצק הביסקוויט: בקערה גדולה, מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את החמאה עם קצות האצבעות או עם בלנדר מאפה להתמזג יחד עד התערובת דומה ארוחה גסה. מערבבים בחלב, באמצעות מזלג, עד הבצק מגיע יחד.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מפזרים קמח על משטח עבודה נקי, מסירים את הבצק מהקערה ולשים מספר פעמים על פני השטח המשוריין.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מוסיפים כמויות קטנות של קמח, לפי הצורך, כך שהבצק יהיה קל לגלגל.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
6
מגלגלים את הבצק לקוטר של בערך 15 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
1
מפזרים את החלק העליון של הבצק באופן שווה עם נקניק העליון עם מוצרלה אסיאגו.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
גבינת אסיאגוגבינת אסיאגו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
2
מגלגלים את הבצק לבול עץ.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
3
חותכים את הקצוות כדי ליצור אפילו קצוות ואז לחתוך את היומן ל 7 או 8 חתיכות, בהתאם לאורך של הגליל.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
4
מניחים פרוסות על תבנית אפייה ולחץ על צמרות למטה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
שים את הקצוות על תבנית האפייה ולחץ אותם צמרות למטה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
אופים 20 עד 30 דקות עד ביסקוויטים להפוך זהב.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
להעביר את הלחמניות למגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
8
מגישים עקף עם ירקות מוקפצים ומפוזר עם גבינה נותרת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
9
מתכון זה סופק על ידי שפים מקצועיים כבר scaled למטה ממתכון בתפזורת המסופקת על ידי מסעדה. השפים FN לא בדקו את המתכון הזה, בפרופורציות שצוינו, ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות שום ייצוג לגבי התוצאות.

מרכיבים

1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקAsiago מגורדAsiago מגורד2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקAsiago מגורדAsiago מגורד4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקAsiago מגורדAsiago מגורד3(חוֹרֶף)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים1stickחמאה קרה, קוביותחמאה קרה, קוביות1stickחמאה, מרוכךחמאה, מרוכך10פטריות כפתור, פרוסותפטריות כפתור, פרוסות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקשיוקשיו1בצל צהוב בינוני, קצוץקמח לכל מטרה, בתוספת יותר עבור משטח ולישהקמח לכל מטרה, בתוספת יותר עבור משטח ולישה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחבורה קטנה בזיליקום טרי (על ארוז)חבורה קטנה בזיליקום טרי (על ארוז)4שיני שוםשיני שום2(יכול להיות או להרחיק)חמוצים כשריםחמוצים כשרים1פלפל ירוק, חתוך לקוביותפלפל ירוק, חתוך לקוביות2(יכול להיות או להרחיק)תיבול איטלקיתיבול איטלקי7ריבס, קצוץ טרי או קפואמיץ לימון טרי, לפי הטעםמיץ לימון טרי, לפי הטעם4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1בצל, חתוך לקוביותבצל, חתוך לקוביות1פלפל אדום, חתוך לקוביותפלפל אדום, חתוך לקוביות6עגבניות רומא, חתוכות לקוביותעגבניות רומא, חתוכות לקוביות1(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים7ריבס, קצוץ טרי או קפואמלחמלח1קילוגרםנקניק כפרינקניק כפרי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמוצרלה גרוסהמוצרלה גרוסה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמוצרלה גרוסהמוצרלה גרוסה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2(חוֹרֶף)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות