קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות89
מגזין

גן האביב של דבורה מדיסון ערבוביה של צנוניות, כרישה ואפונה בהתאם ...

גן האביב של דבורה מדיסון ערבוביה של צנוניות, כרישה ואפונה בהתאם ...
גן האביב של דבורה מדיסון ערבוביה של צנוניות, כרישה ואפונה בהתאם ... יכול להיות שזו רק המנה הצדדית שאתה מחפש. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 2 . מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 155 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-42 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם אפונה תרמיל, קומץ של רזה צנון, כרישהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו אפונה של דבורה מדיסון עם ריקוטן אפוי ופירורי לחם, סלט עדשים של דבורה מדיסון, ו עוגת פירות יער צנועה של דבורה מדיסון (מתכונים דומים).

הוראות

1
להכין ולשטוף את כל הירקות שלך. חותכים את הצנוניות וחותכים אותם לאורך, מה שהופך את כל החלקים פחות או יותר באותו גודל. גם לשטוף ולייבש את הירקות, ומוכן כרישה, אפונה, ואספרגוס. (אם אתה רוצה, אתה יכול לעשות מניה להשתמש בצלחת זו עם קישוטים כרישה, תרמילי אפונה, קליפות אספרגוס, כמה טרגון, ומלח. אתה צריך רק 1 כוס או משהו כזה.)
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
טבעות פלפל אדום מתוקטבעות פלפל אדום מתוק
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ירוקירוק
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
(צינור גדול)(צינור גדול)
2
כאשר אתה עומד לאכול, להמיס כמה כפיות חמאה במחבת כבדה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הוסף את הכרישה ו 1/2 כוס המים ומבשלים במשך 5 דקות. מתבלים עם כמה צביטות מלח, מוסיפים את הצנון ואת האספרגוס, ומבשלים במשך 3 דקות. לאחר מכן, להוסיף את האפונה ואת צנון ירוק, לוודא שיש נוזל במחבת כמו שאתה הולך והוספת יותר במידת הצורך. המשך לבשל עד האפונה הם ירוק בהיר העלים רכים, על 2 דקות יותר. צנון העלים יהיה לנבול ולהיראות קצת פאנקי, אבל הם יהיו טעם מתון וקצת אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
צנון עליםצנון עלים
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
כאשר הירקות נעשים, להסיר מהחום, להוסיף כפית גדושה של חמאה, מתבלים במלח, ומערבבים את הטרגון ומיץ לימון. לטעום ולהתאים את התבלינים, ולאחר מכן לשרת וליהנות הגן שלך בקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק