קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

גנאש שוקולד סמורס

גנאש שוקולד סמורס
גנאש שוקולד סמורס הוא קינוח שמגיש 12. מנה אחת מכילה 414 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שוקולד צ'יפס מריר, מרשמלו, רום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 7 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. עם כפית ציון 14%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון גנאש שוקולד סמורס, עוגת גנאש שוקולד, ו גילברט גנאש-קאפקייקס מטוגנים: קאפקייקס שוקולד סלצר עם גנאש, ציפוי בננה ובננה מקורמלת.

הוראות

1
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
שלב את פירורי קרקר הגרהם, החמאה המומסת, הסוכר והקינמון בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקריםפירורי קרקרים
קינמוןקינמון
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
3
מערבבים עד לחות אחידה, ולאחר מכן לחץ לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה מוכן.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
אופים בתנור שחומם מראש עד שהקרום משחים קלות ומריח קלוי, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מניחים את השוקולד לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מחממים את השמנת במחבת רוטב קטנה על אש בינונית. מביאים רק לרתיחה. כשהקרם הגיע לרתיחה מסירים מיד מהאש ויוצקים על השוקולד צ ' יפס; להקציף עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה את הרום האופציונלי.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
קרםקרם
רוטברוטב
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
7
יוצקים באופן שווה על שכבת קרקר גרהם.
מרכיבים שתצטרך
קרקריםקרקרים
8
חממו את הפטם של התנור והגדרו את מתלה התנור כ -6 סנטימטרים ממקור החום.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מניחים שכבה אחידה של מרשמלו על גבי השוקולד. לצלות עד המרשמלו קלויים קלות, על 1 דקה. מכניסים למקרר עד שהשוקולד מתקשה, כ-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרשמלומרשמלו
שוקולדשוקולד
10
חותכים לסורגים בעזרת חותך פיצה מרוסס בתרסיס בישול טפלון.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
חותך פיצהחותך פיצה

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

סמורס עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.