קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות100
מגזין

גפילטע פיש

גפילטע פיש
Gefüllte דגים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 473 קלוריות, 72 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חזרת, בצל, סלרי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קרפיון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח משמש chimichangas עם קרם מסקרפונה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו מולה דגים קלה (דרום הודי בסגנון תבשיל דגים עם קוקוס), דג טורבט ברוטב עגבניות (דג מצופה בפירורי לחם ), ו Escabeche de Pescado (דגים במרינדה או דגים כבושים) (מתכונים דומים).

הוראות

1
שוטפים את פילה הדגים מתחת למים זורמים קרים, מניחים בקערה, מפזרים מעט מלח גס, ומאחסנים במקרר במשך 4 או 5 שעות או לילה, לפני תחילת ההכנה.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
מלח גסמלח גס
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מניחים את כל התוספות בקערה נפרדת, מלח, ולאחסן באותו אופן. הגדר את roe בצד עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
כאשר אתה מתחיל את ההכנה, לשטוף את הדגים ואת trimmings ולנקז היטב.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
4
מניחים את כל התוספות בתחתית סיר הולנדי רחב, 3-3 ליטר. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
5
חותכים את כל הדגים יחד, או ביד, באמצעות קערת עץ עגולה מסוק חצי ירח, או על ידי לשים אותו דרך הלהב הדק של מטחנה. לטחון או לקצוץ את שני הבצלים הגדולים יחד עם זה. ואז לטחון הכל שוב, או להמשיך לקצוץ עד חלקה. מערבבים את הביצים, מי קרח, מלח, פלפל, ואת ארוחת מצות.
מרכיבים שתצטרך
ארוחה מצהארוחה מצה
מיםמים
בצלבצל
פלפלפלפל
ביצהביצה
דגיםדגים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מערבבים היטב. עקביות צריך להיות רך ועבה, קצת כמו שיבולת שועל עבה, מבושל.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועלשיבולת שועל
7
אם אתה רוצה לטעום לתיבול, לצבוט כמות קטנה של דגים, על הגודל של אגוז, ולבשל אותו במים מלוחים רותחים. מגניב במהירות במקפיא וטעם. (לא לטעום את הדגים גלם, כפי שהוא דגי מים מתוקים ועלול להיות מסוכן במצב לא מבושל.)
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
אגוזי לוזאגוזי לוז
מיםמים
דגיםדגים
8
מוסיפים מלח או פלפל לתערובת הגלם לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
מלחמלח
9
חותכים את הבצל הגדול מאוד או בינוני בסיבובים דקים ומוסיפים לסיר עם קישוטי הדגים.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
10
יוצקים מספיק מים לבוא מעט מאוד מעל הבצל; זה צריך להיות בין 4 ו 6 כוסות. לעצב את הדגים לתוך כדורים סגלגלים מעט או עגולים, כל אחד באמצעות כ 2 כפות של דגים. צורה עם ידיים רטובות או עם שתי כפות רטובות. מניחים בעדינות את כדורי הדגים על גבי מיטת הבצל. מכסים ומביאים לרתיחה, ואז להנמיך את החום, ועם כיסוי מעט askew, מבשלים בעדינות אך בהתמדה במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
מיםמים
דגיםדגים
11
מוסיף את סלרי הידית, אם יש לך את זה, יחד עם גזר ורוו. לטעום את המרק ולהוסיף קצת מלח ופלפל במידת הצורך, וקמצוץ זעיר של סוכר אם המרק הוא חד לא נעים. לכסות ולהמשיך לבשל בשעה קבועה ומבשלת עוד שעה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גזרגזר
סלריסלרי
מרקמרק
סוכרסוכר
12
אם חתיכות הדגים נוגעות זו בזו ונראה שהן נדבקות זו לזו כאשר מוקמו לראשונה בסיר, אל תדאגו. כפי שהם מבשלים תוכל להפריד אותם רק על ידי טלטול הסיר בעדינות מספר פעמים במהלך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
13
תן לדגים להתקרר במרק. כאשר מגניב, בעדינות להרים את החלקים החוצה ולמקם בצלחת כי הוא 2 או 3 אינץ ' עמוק וגדול מספיק כדי להכיל את הדגים בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
דגיםדגים
14
מסננים מלאי דגים ושמורה. תבחרו כמה בצלים וגזרים ותמרחו אותם על הדג והרוו.
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגיםמלאי דגים
גזרגזר
בצלבצל
דגיםדגים
15
יוצקים את המניה המתוחה על כל וצינה במקרר. הדג טעים יותר אם הוא עומד בן לילה, אם כי זה יכול גם להיות מוגש טרי וחם, משהו שאני מתעב.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
דגיםדגים
16
מרק הדגים צריך ג ' לי.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
דגיםדגים
17
מגישים, חתוכים לקוביות, עם הדגים ופיסת גזר, בצל, ו roe, וכמובן, עם חזרת, אדום או לבן. מצות הן גם ליווי סטנדרטי. מאוחסן במקרר, הדגים ישמרו במשך 3 עד 5 ימים, ואולי אפילו שבוע.
מרכיבים שתצטרך
חזרתחזרת
גזרגזר
בצלבצל
דגיםדגים
18
מאמר var
19
Type_27_data = {};
20
מאמר
21
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Chehalem 3 ויניארד פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
Chehalem 3 כרם פינו גרי
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.