גראטן קישואים
גראטן קישואים עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני התוספת שלך. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.44 דולר למנה. מנה אחת מכילה 313 קלוריות, 11 גרם חלבון ו-19 גרם שומן. 10 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-7 דקות. אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, בצל, חלב וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם ציון ספונקולרי של 47%, המנה הזו מוצקה. נסו קישוא e Pomodori Gratinati (גראטן קישואים ועגבניות), גראטן קישואים וגראטן קישואים (מתכונים דומים).
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה מאוד (12 אינץ') ומטגנים את הבצל על אש נמוכה במשך 20 דקות, או עד שהם רכים אך לא משחימים.
מוסיפים את הקישואים ומבשלים, מכוסה, במשך 10 דקות, או עד לריכוך.
מוסיפים את המלח, הפלפל ואגוז המוסקט ומבשלים ללא מכסה עוד 5 דקות. מערבבים פנימה את הקמח.
מוסיפים את החלב החם ומבשלים על אש קטנה כמה דקות, עד שמתקבל רוטב.
יוצקים את התערובת לתבנית אפייה בגודל 8 על 10 אינץ'.
מאחדים את פירורי הלחם והגרוייר ומפזרים על תערובת הקישואים. מנקדים ב-1 כף חמאה חתוכה לחתיכות קטנות ואופים במשך 20 דקות, או עד שהם מבעבעים ומשחימים.