פולנטה אפויה בתנור גבינה פריכה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פריך גבינה אפוי פולנתאן. מתכון זה מספק 7 מנות. עם 585 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. אם יש לך גבינת פרמזן, חמאה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו אמנון מטוגן בתנור עם פולנטה גבינה, פולנטה קרמית אפויה בתנור, ו פריך, בהונות עוף אפויות בתנור (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350ºF. תרסיס 17x12 אינץ ' חצי גיליון פאן עם ספריי בישול.
ב 1 1/2-סיר ליטר, שמן בישול, חמאה ושום על חום בינוני-גבוה 2 עד 3 דקות או עד השום הוא שקוף (לא נותנים שום לשרוף).
להוסיף קצפת, חום לרתיחה קלה. מערבבים בגבינת Gorgonzola עד מומס. מערבבים בגבינת פקורינו-רומנו.
חותכים פולנטה לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. סדר פרוסות במחבת. רוטב גבינה מצקת באופן שווה על פולנטה; מפזרים פלפל.
מפזרים פירורי לחם באופן שווה מעל.
הגדר שליטה בתנור לצלות. Broil 2 עד 3 דקות או עד העליון הוא חום זהוב.