קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גראפה סמיפרדו עם רוטב אספרסו

גראפה סמיפרדו עם רוטב אספרסו
גראפה סמיפרדו עם רוטב אספרסו נטול גלוטן, משקאות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 534 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך מקשטים: פולי קפה מוקה, מים, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Cantaloupe גראפה Semifreddo, חצי פרלין שקדים עם גראפה-משמשים שלוקים, ו אספרסו חצי פרדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכינו קערה גדולה של קרח ומים קרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
היכו יחד חלמונים, סוכר, ו 1/3 כוס גראפה עם מיקסר חשמלי בקערת מתכת להגדיר מעל סיר של מים רותחים 10 דקות, או עד עבה וחיוור ותערובת רושמת 170°f על מדחום קריאה מיידית. לשים קערה באמבט קרח ולהכות תערובת עד קר.
מרכיבים שתצטרך
גרפהגרפה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
לנצח את הלבנים עם קמצוץ של מלח בקערה אחרת עם מקצף נקי עד שהם פשוט להחזיק פסגות נוקשות. מקציפים קרם בקערה נפרדת עד שהוא מחזיק פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
להקציף שליש מהלבנים לתערובת חלמון כדי להבהיר ולקפל בלבנים הנותרים ולאחר מכן שמנת, בעדינות אבל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
כפית לתוך תבניות להקפיא, מכוסה בניילון נצמד, עד המשרד, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
מבשלים סוכר בסיר כבד 2 ליטר על חום נמוך בינוני, ערבוב לאט עם מזלג, עד הזהב נמס וחיוור. לבשל קרמל בלי לערבב, מחבת מתערבלת, עד זהב עמוק.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר מהחום.
3
מערבבים יחד מים רותחים, אבקת אספרסו, ומיץ לימון. בזהירות להוסיף קרמל (תערובת יהיה בועה למעלה קיטור במרץ), ואז לבשל על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד הקרמל הוא מומס ורוטב הוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1
3dip תבניות במים חמים 5 שניות, ואז להפעיל סכין דק קטן סביב קצוות להתהפך על צלחות. כפית של גראפה צונן על גבי כל וצלחות טפטוף עם רוטב אספרסו חם או בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
גרפהגרפה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
1
* אם בטיחות ביצה היא בעיה באזור שלך, ייתכן שתרצה להשתמש בחלבון ביצה מפוסטר בקרטון עבור חצי פרדו.* Semifreddo עשוי להתבצע 1 שבוע קדימה ונשמר קפוא.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
2
בואו לרכך 30 דקות במקרר לפני החשיפה.* אתה יכול לעשות רוטב אספרסו 3 ימים קדימה וצינה, מכוסה. לחמם כדי להתחמם לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק