גרבלקס תוצרת בית
גרבלקס תוצרת בית יכול להיות רק סקנדינביתname מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 95 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גרגרי פלפל גסים, מלח, פילה סלמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: גרבלקס תוצרת בית, גרבלקס תוצרת בית, ו גרבלקס תוצרת בית.
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים סוכר, מלח ופלפל.
לשפשף את האצבעות שלך על צד בשר של סלמון כדי לאתר את כל העצמות; למשוך אותם ולהשליך. יש לשטוף סלמון יבש לטפוח.
שכב, צד עור למטה, במחבת פאי 8-או 9 אינץ'.
מפזרים באופן שווה עם תערובת סוכר מלח העליון באופן שווה עם שמיר. מכסה את המחבת אטומה בניילון נצמד.
קן אחר מחבת עוגה בגודל זהה על דגים ולהגדיר משקולות 2-3 קילו (כגון פחיות סגורות של מזון) בו. צמרמורת 2 ימים; כל 12 שעות, לחשוף, סלמון מעמיס עם מיצים, rewrap, ולהחליף משקולות.
להסיר את העטיפה סלמון, להשליך שמיר, לגרד את תערובת סוכר מלח.
שכב סלמון, העור למטה, על הלוח; לחתוך לפרוסות אלכסוניות דקות ולשחרר דגים מן העור. להיפטר מהעור.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב טיילר סנטה ברברה שרדונה מחוז עם 4.1 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.