גרגרי פלפל צהובים קלויים ורוטב Poblano קלוי נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 78 גרם של שומן, וסך הכל 967 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר יקרה למדי. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מלח ופלפל, חומץ יין, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: רוטב פלפל צהוב צלוי, פלנטיין קלוי מתוק עם פלפל Poblano רוטב גויאבה מתכון, ו צלעות חזיר צלויות מחבת עם רוטב שומה פלפל צהוב.
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לשפשף את הפלפל עם 2 כפות של השמן ומניחים על תבנית אפייה. צלי בתנור עד רך ועור מושחר.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מניחים את הפלפלים בקערה בינונית, מכסים בניילון נצמד ונותנים לשבת במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Brundlmayer Steinmassl ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -39 דולר לבקבוק.