גרגרי פלפל צהובים קלויים ורוטב Poblano קלוי
גרגרי פלפל צהובים קלויים ורוטב Poblano קלוי נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 78 גרם של שומן, וסך הכל 967 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר יקרה למדי. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מלח ופלפל, חומץ יין, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: רוטב פלפל צהוב צלוי, פלנטיין קלוי מתוק עם פלפל Poblano רוטב גויאבה מתכון, ו צלעות חזיר צלויות מחבת עם רוטב שומה פלפל צהוב.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
לשפשף את הפלפל עם 2 כפות של השמן ומניחים על תבנית אפייה. צלי בתנור עד רך ועור מושחר.
מניחים את הפלפלים בקערה בינונית, מכסים בניילון נצמד ונותנים לשבת במשך 15 דקות.
הסר את העור ואת הזרעים מן הפלפלים.
מניחים 2 של הפלפלים במעבד מזון ולעבד עד חלקה.
חותכים את הפלפל שנותר לקוביות בסדר ולהניח בצד.
מניחים את hominy במעבד מזון ולעבד עד חלקה.
מחממים את 2 כפות הנותרים של שמן וחמאה בסיר בינוני על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד רך.
מוסיפים את השום ומבשלים 2 דקות נוספות.
מוסיף את מחית פלפל הומני, צהוב, ושמנת כבדה. מתבלים במלח, פלפל ופירה צ ' יפוטלה. מבשלים 10 דקות ומקפלים בפלפלים צהובים חתוכים לקוביות וצ ' דר.
מגישים עם רוטב פלפל Poblano.
מניחים פלפלים, חומץ, כוסברה ודבש בבלנדר ומתבלים במלח ופלפל.
להתמזג עד חלקה. עם המנוע פועל, לאט להוסיף את שמן הזית עד emulsified.