גראטן בטטה הוא תוספת שמגישה 10. מנה אחת מכילה 393 קלוריות, 12 גרם חלבון ו-20 גרם שומן. תמורת $1.35 למנה, מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מ- Foodnetwork דורש פטרוזיליה, פלפל גרוס, סוכר חום ופפריקה. 172 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 62%. גרטן בטעם מרווה עם תפוחי אדמה, בטטה ו-P, גראטן בטטה וגראטן בטטה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מחממים את התנור ל-350 מעלות פרנהייט. מרססים תבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ' עם ספריי בישול נון-סטיק.
4 כוסות ציר שרימפס (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
בסיר קטן ממיסים את החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה או מרגרינה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
2 פובלנו צ'ילי, צלוי, קלוף, זרעים וחתוך לקוביות דקות
9
מפזרים את הקמח ומערבבים היטב בעזרת מטרפה. מבשלים 2 דקות תוך ערבוב מתמיד. טורפים בהדרגה את החצי-חצי תוך כדי ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר, חתוכה ל-12 עד 16 פרוסות
ציוד שתשתמש בו
שמרים יבשים בעלייה מהירה
10
מוסיפים פנימה את החרדל, הפפריקה, הפלפל והמלח. מבשלים, תוך ערבוב תכוף, עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
1 מעטפת פאי 9 אינץ', אפויה
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1/2 בצל בינוני (קצוץ קטן)
5 כפות חלב, או יותר לפי הצורך
11
מסירים מהאש.
12
בתבנית האפייה המוכנה שכבו את המרכיבים לפי הסדר הזה: חצי תפוחי אדמה, חצי רוטב (כ-1 כוס רוטב) ו-1 כוס פרמזן. חזור על הפעולה עם שאר תפוחי האדמה, הגבינה, הרוטב ומעל את הבצל השמורה. מכסים בנייר אלומיניום ואופים עד שתפוחי האדמה רכים כשמחוררים אותם בסכין, כ-30 דקות.