גרטן תפוחי אדמה מסולסל
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן מתכונים לרפרטואר שלך, גרטן תפוחי אדמה מסולסל עשוי להיות מתכון שכדאי לנסות. מנה אחת מכילה 393 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם תפוחי אדמה אדמדמים, אגוז מוסקט, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מתכון זה מאוכלרשת יש 99 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 39%. ציון זה לא כל כך מעולה. מתכונים דומים: גרטן תפוחי אדמה מסולסל גביני, גרטן תפוחי אדמה מסולסל רזה טעם רזה, ו גרטן תפוחי אדמה מסולסל רזה טעם רזה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
בסיר מחממים את השמנת עם עלי הדפנה, הטימין, השום, אגוז המוסקט ומעט מלח ופלפל.
בזמן שהקרם מתחמם, חמאה תבשיל קדירה. השתמש בכף מחוררת כדי להסיר את עלי הדפנה והטימין.
יוצקים את השמנת המחוממת לקערה גדולה עם פרוסות תפוחי האדמה.
מערבבים בעדינות לציפוי תפוחי האדמה. אבק את הפרמזן מעל תפוחי האדמה. מתבלים את התערובת במעט מלח ופלפל.
מערבבים לשילוב עדין. כף מעט מהקרם לתחתית צלחת הקדירה. ואז כף את תפוחי האדמה פנימה. מפלסים את תפוחי האדמה לזמן בישול אחיד.
יוצקים את השמנת הנותרת בתחתית הקערה מעל. למעלה עם מעט פרמזן ועלי טימין טריים. מכסים את הכלי בנייר אלומיניום, אך משוך לאחור פינה אחת כדי שהאדים יימלטו.