גריל איטלקי מעורב
המתכון האיטלקי מעורב גריל מוכן בסביבות 1 שעה ו -50 דקות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 471 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. אם יש לכם מים, פטרוזיליה, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו גריל מעורב ים תיכוני, פהיטות גריל מעורב, ו לא בשר גריל מעורב (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים את כל מרכיבי שמן לימון. לכסות ולתת לעמוד לפחות 1 שעה לערבב טעמים.
ב 2 ליטר תבשיל מיקרוגל, נקניקיות מקום, מים ובצל. כיסוי ומיקרוגל על 5 דקות גבוהות; לארגן מחדש נקניקיות. כיסוי מחדש ומיקרוגל על בינוני (50%) 5 עד 7 דקות או עד נקניקיות כבר לא ורוד במרכז.
הסר נקניקיות; להשליך בצל ומים.
מברשת מתלה גריל עם שמן צמחי.
חום גחלים או גריל גז לחום ישיר.
מברשת כל הצדדים של עוף, בשר ונקניקיות עם תערובת שמן.
בשרי גריל שנחשפו בחום בינוני, מברישים לעתים קרובות בתערובת שמן והופכים מדי פעם, בפעמים הבאות: בקר גריל 5 דקות.
מוסיפים עוף וממשיכים לצלות. גריל בשר 12 עד 16 דקות או כדי doneness הרצוי. עוף גריל 15 עד 20 דקות או עד מיץ ברור כאשר מרכז החלק העבה ביותר נחתך (170).
מוסיפים נקניקיות מבושלות במהלך 5 עד 10 הדקות האחרונות של girling לחום.