גריל דגים גביני
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. לכו לחנות ותביאו בצלים אביביים, שמן, חזיר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 26%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו גריל מוזהב, צ'יקן נאצ' ו גריל, ו גריל וופל תפוחים.
הוראות
מחממים את הגריל לשמן גבוה וקל צלחת רדוד רדוד גדול. מסדרים את הפילה בצלחת, מרווחים מעט זה מזה, ומברישים אותם עם קצת שמן. גריל במשך 2 דקות.
הסר את הצלחת מן הגריל, להפוך את הדגים מעל ולמעלה כל פילה עם פרוסה מעוכה של בשר חזיר.
מערבבים יחד את הגבינה והבצל, לפזר על הדגים ומתבלים עם מלח ופלפל. חזור אל הגריל במשך 5 דקות עד פתיתי הדגים בקלות כאשר נדחף עם סכין.
מגישים עם ברוקולי ירקות ירוקים או כרוב מטוגן יהיה טוב.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.