גריסים ירוקים של אנדרו כרמליני
מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו פשטידת העוף של אנדרו כרמליני, העוף המטוגן של אנדרו כרמליני, ו הלוחש למצנן: הכרובית של אנדרו כרמליני (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את החלב ו 21/2 כוסות מים בסיר בגודל בינוני, ולהביא את התערובת עד רתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מערבבים במלח ופלפל. ואז להקציף את שיבולת השועל, לשפוך אותם לאט, לטאטא ברציפות עד שהם חלקים, ללא גושים. שיבולת השועל צריכה להיראות קצת כמו שיבולת שועל, רק עדינה יותר.
להפוך את החום עד בינוני נמוך ולהמשיך לבשל, לטאטא באופן קבוע כך שום דבר לא מקלות.
בינתיים, לשלב את עלי הכוסברה, לקוביות צ ' ילי ירוק, בצל ירוק במעבד מזון ודופק במשך 30 שניות בערך, עד שהכל קצוץ דק.
כאשר גריסים מבושלים דרך מעובה, למשוך את הסיר מהחום ולהוסיף את תערובת הכוסברה.
להקציף הכל יחד כך גריסים להפוך ירוק. ואז מוסיפים את החמאה ומקציפים שוב, כדי שהחמאה תימס פנימה.
להקציף בגבינת צ ' דר מגוררת ופרמזן.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא בריון היל כרמים ריזלינג יבש. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
![כרמי בולי היל ריזלינג יבשים]()
כרמי בולי היל ריזלינג יבשים