גרנולה זנגביל-יוגורט Parfaits
גרנולה זנגביל-יוגורט Parfaits עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 626 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. אם יש לכם שקדים, קינמון, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור חג המולד. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו יוגורט וגרנולה Parfaits, גרנולה יוגורט Parfaits, ו יוגורט-גרנולה Parfaits עם פירות יער (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 149°. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם רדיד.
בקערה גדולה, מערבבים שיבולת שועל, אגוזים ונבט חיטה. בקערה אחרת, להקציף סוכר חום, מולסה, שמן, וניל, מלח ותבלינים. מערבבים תערובת דבשה לתוך תערובת שיבולת שועל. מחלקים בין 2 דפי אפייה, מתפשטים באופן שווה.
אופים גרנולה עד השחמה, 50 עד 60 דקות, ערבוב כל 15 דקות. באמצע זמן האפייה, להחליף גיליונות אפייה מלמעלה למטה מלפנים לאחור. (גרנולה תהפוך חום כהה מאוד מן המולסה.)
הסר גיליונות אפייה ולהעביר גרנולה לקערה גדולה; לתת מגניב, ערבוב מדי פעם. תוסיף צימוקים, אם תרצה.
ממש לפני ההגשה, להרכיב parfaits: כף על 3 כף. גרנולה לתוך כל אחד 8 קערות קטנות או משקפיים פרפה. למעלה כל אחד עם 2 עד 3 כף. יוגורט. חזור על שכבות פעם אחת.
מגישים באופן מיידי. אחסן גרנולה נוספת במיכל אטום במקרר למשך עד 2 שבועות.