גרנולה קוקוס
קוקוס Granolan נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני ומספק כ 12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 517 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר במחיר סביר מאוד. אם יש לך קוקוס, דבש, שמן קוקוס בתולה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 36 דקות. . עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: אוכמניות קלויות קינואה קוקוס Parfaits עם גרנולה קוקוס, גרנולה קוקוס, ו גרנולה קוקוס.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). בקערה גדולה, מערבבים יחד את שיבולת השועל, שיבולת שועל, קוקוס ושקדים. מחלקים בין שני דפי אפייה גדולים, ומתפשטים לשכבה זוגית.
אופים במשך 7 או 8 דקות בתנור שחומם מראש, עד קלוי קלות. אפשר להתקרר במשך כמה דקות, ואז לחזור לקערה הגדולה.
בעוד שיבולת השועל מרימה כוסית, משלבת את חלב הקוקוס, שמן הקוקוס, שמן צמחי, סירופ מאלט ודבש בסיר. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב עד שהוא מגיע לרתיחה. להרתיח במשך 2 דקות.
הסר מהחום, ומערבבים את הוניל.
יוצקים את הסירופ על הגרנולה בקערה, ומערבבים עד שהמרכיבים היבשים מצופים במלואם. מחלקים בין שני דפי האפייה, ומתפשטים באופן שווה.
אופים במשך 8 דקות בתנור שחומם מראש, או עד ריחני קלוי. להתקרר במחבתות, ולאחר מכן לערבב את חמוציות מיובשות. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.