גרנולה שוקולד-קוקוס
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו וידוי # 141: אני צריך קצת שוקולד בארוחת הבוקר שלי ... שוקולד כפול, שקדים, וגרנולה קוקוס, גרנולה קוקוס שוקולד, ו גרנולה שוקולד וקוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
התאם את מדף האפייה בתנור למתלה האמצעי. מחממים התנור ל 275 מעלות F.
מברשת חצי מחבת גיליון עם 1 כף שמן קוקוס.
מחממים את השמן קוקוס כוס 1/4 הנותרים על אש בינונית בסיר קטן.
לטאטא את אבקת הקקאו, דבש, סוכר ומלח ולהביא לרתיחה. לבשל, לטאטא כל הזמן עד חלקה ואת הסוכר נמס לחלוטין. מערבבים בתמציות קוקוס ווניל. תתחמם.
מערבבים את שיבולת השועל, השקדים וצ ' יפס הקוקוס בקערה.
מוסיפים את תערובת הקקאו ומערבבים עם מרית גומי עד לתערובת שיבולת השועל מצופה לחלוטין בתערובת הקקאו.
להעביר את התערובת למחבת גיליון מוכן ולחץ לתוך שכבה אפילו.
אופים במשך 50 דקות. לכבות את התנור ולתת לשבת בתנור החם במשך 30 דקות יותר.
הסר מתלה אפייה ולתת מגניב.
בקערה גדולה, לשבור לחתיכות ולזרוק יחד עם שבבי שוקולד מריר ולבן.