דבש מלוח וקליפת שוקולד עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 423 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך דבש, אגוזי לוז קלויים, מלח ים מתפורר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו שוקולד מלוח קליפת שקדים, ים-פירות מלוחים & קליפת שוקולד אגוז, ו קליפת קוקוס שוקולד קרמל מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-350 ° F. באמצעות הידיים, קרקרים מתפוררים בגסות על תבנית אפייה מצופה קלף. טוסט בתנור עד חום זהוב, 8-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לכריכה
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
להעביר תבנית אפייה מתלה תיל ולתת קרקרים מגניב.
מרכיבים שתצטרך
לכריכה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייה
3
בינתיים, מחממים סוכר, דבש וחמאה בסיר בינוני על חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד החמאה נמסה. סיר בכושר עם מדחום ומבשל, לטאטא לעתים קרובות, עד רושמת מדחום 149°, 8-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
רוטב חם שמן שומשום
20 תותים טריים, ללא קליפה
4
הסר מחום ומערבבים סודה לשתיה (תערובת תהיה בועות במרץ). במהירות לשפוך תערובת על קרקרים, מתפשט מעיל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולה
לכריכה
5
בואו להתקרר לחלוטין.
6
טפטוף שוקולד על קרקרים מקורר; מיד העליון עם דובדבנים, פולי קפה, אגוזי לוז, ו cacao nibs ומפזרים מלח. צמרמורת עד שוקולד מוקשה, לפחות 10 דקות. לשבור קליפה לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
פולי קפה
Coco Nibs
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
לכריכה
נביחה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
הפוך קדימה: לנבוח יכול להתבצע 3 ימים קדימה. לעטוף בחוזקה ולשמור מקורר.