דבש-עוף Dijon עם בעיטה
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. . עם כפית ציון 66% המנה הזאת די טובה. נסו כנפי עוף שום דבש עם בעיטה, כיסי עוף dijon דבש עם מטבל חרדל דבש שמנת, ו דבש-עוף Dijon (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים חזה עוף בתבנית אפייה; מפזרים פתיתי פלפל אדום.
מערבבים דבש וחרדל בקערה קטנה ושופכים תערובת על עוף. מכסים צלחת אפייה בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש עד המיצים לרוץ ברור ועוף הוא כבר לא ורוד בפנים, על 40 דקות. מדחום בשר שקורא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר של השד צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C).