דבש שיבולת שועל לחמניות
לחמניות מחבת דבש-שיבולת שועל עשויות להיות רק הלחם שאתה מחפש. מתאים ל-24 ומחירו 13 סנט למנה מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 2 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל של 93 קלוריות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. אם יש לכם שמרים, חמאה, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 15%. הציון הזה די גרוע. נסו צלעות חזיר במחבת גיליון דבש-חרדל, אוכמניות קישואים שיבולת שועל ברים, ו אוכמניות בננה שיבולת שועל ברים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה שלבו 1 כוס קמח לכל מטרה, קמח מלא, שיבולת שועל, שמרים ומלח. בסיר קטן מחממים מים, דבש ו -4 כפות חמאה ל -120 * -130*.
מוסיפים לחומרים יבשים; מקציפים רק עד לחות.
מוסיפים ביצה; מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים מספיק קמח שנותר לכל מטרה ליצירת בצק רך.
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשומן. מכסים ומניחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
אגרוף בצק למטה. הופכים למשטח מקומח קלות; מחלקים ל -24 חלקים. מעצבים כל אחד מהם לכדור.
מניחים בתוך 13 על 9 אינץ ' משומן. תבנית אפייה. מכסים ומניחים לתפוח עד להכפלה, כ-30 דקות.
אופים 20-22 דקות או עד חום זהוב. ממיסים את החמאה שנותרה; מברישים מעל לחמניות.