דג Monkfish בגריל Butterflied עם תבשיל שעועית רץ מתוק
דג Monkfish בגריל Butterflied עם תבשיל שעועית רץ מתוק הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 40 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 532 קלוריות. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח ים ופלפל, פטרוזיליה על העלה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: מתכון Monkfish בגריל (עם תבשיל שעועית רץ מתוק), עוף בגריל עם זיגוג מתוק, ו ויניגרט שעועית ראנר.
הוראות
1
אני בהחלט אוהב לבשל שעועית רץ בדרך זו. הם לוקחים על טעם פנטסטי וללכת כל כך טוב, כאשר אכלו חם, עם דגים קלויים או בשר לבן. הם גם ממש טובים מוגשים קר כמו antipasto. בבקשה תן להם לנסות. כדי לסיים את המנה הזאת אני הולך להשתמש משפר טעם גדול בשם gremolata. השילוב הקלאסי הוא שום, גרידת לימון ופטרוזיליה בעלים, כל קצוץ יחד באמת דק. זה יכול להיות מפוזר על תבשילים, מרקים, מרקים או מנות פסטה ברגע האחרון. זה באמת מביא מנה לחיים. אתה מקבל את הניחוח ואת החדות של הלימון ואת זמזום השום.
מרכיבים שתצטרך
משפר טעם
שעועית רץ
כסף ללא נעליים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 תפוז, גרידה
קליפות מלימון
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2
להאכיל את שעועית רץ דרך חותך שעועית. אם אין לך אחד, פשוט להפעיל את המקלף שלך למטה בכל צד של האפונה כדי להיפטר חתיכות הסיביות הסיביות ולאחר מכן לחתוך אותם לחתיכות 1/2 אינץ בזווית.
מרכיבים שתצטרך
שעועית רץ
ציוד שתשתמש בו
קולף
3
תבשיל שעועית רץ שלך יכול להיות מבושל מראש או התחיל רק לפני שאתה מבשל את הדג.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
תבשיל
4
מחממים סיר גדול, גדול מספיק כדי להחזיק את כל החומרים, ומוסיפים 2 כפות שמן זית בתוספת שמן מן הצנצנת של אנשובי. קוצצים 4 של שיני שום ומטגנים אותם בעדינות עם אנשובי צ ' ילי מיובש עד שהכל הולך רך ואת אנשובי לשבור לתוך דייסה.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
פלפל צ ' ילי מיובש
אנשובי
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
יוצקים עגבניות מרוסקות או רוטב עגבניות ומוסיפים את השעועית ואת גבעולי הרוזמרין. מתבלים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
צווארי עוף
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
6
מניחים מכסה על המחבת ומבשלים בעדינות במשך 12 עד 15 דקות, או עד השעועית מבושלים יפה. אם הרוטב מתייבש מעט, מוסיפים מעט מים ומערבבים את השעועית.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
הניחו את חתיכות דגי הנזיר על קרש חיתוך וחתכו אותם אופקית כמעט לשניים, כך שהם נפתחים כמו ספר. נסה להשיג אותם כך שיש לך עובי אפילו משני הצדדים. להבקיע את הדגים בקלילות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
Monkfish
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
8
כדי להפוך את הגרמולטה, דק קוצצים את ציפורן השום הנותרת עם קמצוץ של מלח. לאחר מכן, דק קוצצים את הפטרוזיליה ואת גרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 תפוז, גרידה
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
9
מערבבים אלה עם השום, לתת את כל 1 קוצץ האחרון ולשים בצד לפזר מעל בסוף.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
10
מחממים מחבת מחבת גדולה מאוד או מחבת (או משתמשים ב-2 מחבת קטנה יותר). מתבלים את הדגים היטב במלח ופלפל ומשפשפים קלות בשמן זית. מבשלים את הדג במשך 2 דקות בכל צד או עד רק מבושל דרך (לא לבשל יתר על המידה).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
קח את השעועית מהחום, לטעום ולתבל אותם שוב, אם יש צורך.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
12
הסר את sprigs רוזמרין ולהוסיף את מיץ הלימון.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
צווארי עוף
13
מניחים ערימה של שעועית על כל צלחת ומעלה עם חתיכת דגים.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
14
מפזרים מעל עלי הבזיליקום והגרמולטה. או שאתה יכול להגיש את כל המגרש על מגש גדול באמצע השולחן-סגנון שירות משפחתי!
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
15
"ההסכם שלנו עם המפיקים של" ג 'יימי בבית" רק לאפשר לנו לעשות 2 מתכונים לכל פרק זמין באינטרנט. רשת המזון מצר על אי הנוחות לצופים שלנו foodnetwork.com משתמשים"
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.