קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

דג Monkfish בגריל Butterflied עם תבשיל שעועית רץ מתוק

דג Monkfish בגריל Butterflied עם תבשיל שעועית רץ מתוק
דג Monkfish בגריל Butterflied עם תבשיל שעועית רץ מתוק הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 40 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 532 קלוריות. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח ים ופלפל, פטרוזיליה על העלה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: מתכון Monkfish בגריל (עם תבשיל שעועית רץ מתוק), עוף בגריל עם זיגוג מתוק, ו ויניגרט שעועית ראנר.

הוראות

1
אני בהחלט אוהב לבשל שעועית רץ בדרך זו. הם לוקחים על טעם פנטסטי וללכת כל כך טוב, כאשר אכלו חם, עם דגים קלויים או בשר לבן. הם גם ממש טובים מוגשים קר כמו antipasto. בבקשה תן להם לנסות. כדי לסיים את המנה הזאת אני הולך להשתמש משפר טעם גדול בשם gremolata. השילוב הקלאסי הוא שום, גרידת לימון ופטרוזיליה בעלים, כל קצוץ יחד באמת דק. זה יכול להיות מפוזר על תבשילים, מרקים, מרקים או מנות פסטה ברגע האחרון. זה באמת מביא מנה לחיים. אתה מקבל את הניחוח ואת החדות של הלימון ואת זמזום השום.
מרכיבים שתצטרך
משפר טעםמשפר טעם
שעועית רץשעועית רץ
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
קליפות מלימוןקליפות מלימון
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2
להאכיל את שעועית רץ דרך חותך שעועית. אם אין לך אחד, פשוט להפעיל את המקלף שלך למטה בכל צד של האפונה כדי להיפטר חתיכות הסיביות הסיביות ולאחר מכן לחתוך אותם לחתיכות 1/2 אינץ בזווית.
מרכיבים שתצטרך
שעועית רץשעועית רץ
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
3
תבשיל שעועית רץ שלך יכול להיות מבושל מראש או התחיל רק לפני שאתה מבשל את הדג.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
תבשילתבשיל
4
מחממים סיר גדול, גדול מספיק כדי להחזיק את כל החומרים, ומוסיפים 2 כפות שמן זית בתוספת שמן מן הצנצנת של אנשובי. קוצצים 4 של שיני שום ומטגנים אותם בעדינות עם אנשובי צ ' ילי מיובש עד שהכל הולך רך ואת אנשובי לשבור לתוך דייסה.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
פלפל צ ' ילי מיובשפלפל צ ' ילי מיובש
אנשוביאנשובי
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
יוצקים עגבניות מרוסקות או רוטב עגבניות ומוסיפים את השעועית ואת גבעולי הרוזמרין. מתבלים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
צווארי עוףצווארי עוף
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
6
מניחים מכסה על המחבת ומבשלים בעדינות במשך 12 עד 15 דקות, או עד השעועית מבושלים יפה. אם הרוטב מתייבש מעט, מוסיפים מעט מים ומערבבים את השעועית.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
הניחו את חתיכות דגי הנזיר על קרש חיתוך וחתכו אותם אופקית כמעט לשניים, כך שהם נפתחים כמו ספר. נסה להשיג אותם כך שיש לך עובי אפילו משני הצדדים. להבקיע את הדגים בקלילות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
MonkfishMonkfish
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
8
כדי להפוך את הגרמולטה, דק קוצצים את ציפורן השום הנותרת עם קמצוץ של מלח. לאחר מכן, דק קוצצים את הפטרוזיליה ואת גרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
9
מערבבים אלה עם השום, לתת את כל 1 קוצץ האחרון ולשים בצד לפזר מעל בסוף.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
10
מחממים מחבת מחבת גדולה מאוד או מחבת (או משתמשים ב-2 מחבת קטנה יותר). מתבלים את הדגים היטב במלח ופלפל ומשפשפים קלות בשמן זית. מבשלים את הדג במשך 2 דקות בכל צד או עד רק מבושל דרך (לא לבשל יתר על המידה).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
קח את השעועית מהחום, לטעום ולתבל אותם שוב, אם יש צורך.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
12
הסר את sprigs רוזמרין ולהוסיף את מיץ הלימון.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
צווארי עוףצווארי עוף
13
מניחים ערימה של שעועית על כל צלחת ומעלה עם חתיכת דגים.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
14
מפזרים מעל עלי הבזיליקום והגרמולטה. או שאתה יכול להגיש את כל המגרש על מגש גדול באמצע השולחן-סגנון שירות משפחתי!
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
15
"ההסכם שלנו עם המפיקים של" ג 'יימי בבית" רק לאפשר לנו לעשות 2 מתכונים לכל פרק זמין באינטרנט. רשת המזון מצר על אי הנוחות לצופים שלנו foodnetwork.com משתמשים"

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Ménage à Trois Limelight מאיר זרקור על טעמי הדר מרעננים בדרך המסנוורת ביותר. Limelight הוא כוכב חדש עם ניחוחות תפוז סקסי להוביל לליים מפתח zesty וטעמים תפוח סבתא סמית מעורר תיאבון שגורמים לך לכווץ. מגע של מתיקות יערה ומינרליות לאזן את הערות הדר מבוטא לפני הווילונות טיפה עם גימור פריך מרענן.