מכסים 2 גיליונות אפייה גדולים בנייר כסף ובמעיל הן עם ספריי בישול. נקב חורים בטטות עם מזלג; מיקרוגל בצלחת מיקרוגל קטנה בטוחה עד ריחני אבל עדיין מוצק, 2 עד 3 דקות. קצוות לקצץ 1 תפוחי אדמה לחתוך לתוך צ 'יפס 1/4 אינץ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ירקות בתערובת קליפורניה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
להעביר צ ' יפס 1 תבנית אפייה; מעיל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
מפזרים 1/8 כפית מלח, 1/8 כפית פפריקה וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
רוטב חמוציות, להגשה
(צינור גדול)
6
אופים עד זהב ומכרז, 30 עד 35 דקות. (מיקרוגל שנותר תפוחי אדמה עד רך מאוד, 4 עד 5 דקות. להפריש להתקרר לחלוטין. עוטפים בניילון נצמד ומקררים למרק הבטטה של שבת.)
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי Loveblock עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.