דג בגריל עם סלסה
דג בגריל עם Salsan הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 330 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו דבש, מלח, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 16 דקות. עם כפית נסו טאקו דגים בגריל עם סלסה מנגו, טאקו דגים בגריל עם סלסה טרופית, ו דג בגריל עם סלסה אבוקדו עבה (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף אפרסק בור לחתוך לקוביות 1/4 אינץ'.
מעבירים לקערה בינונית ומערבבים סלסה ואפרסק מוכנים יחד.
שלב 2 כפות. שמן, מיץ ליים, דבש ומלח בקערת סלט גדולה ולהקציף יחד.
להוסיף ירקות סלט מכרז, אבל לא לזרוק.
מחממים broiler ו קו גיליון אפייה עם נייר.
מברשת שנותרה 2 כפות. שמן משני צידי הפילה. מסדרים דגים על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף ומטגנים עד שהדגים מבושלים רק דרך, כ 6 דקות.
להעביר דגים להגשה צלחות העליון עם סלסה fruited. לזרוק סלט ולמקם על צלחות ליד דגים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.