דג חרב ברוטב עגבניות שמנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל דג חרב ברוטב עגבניות שמנת. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 476 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל אנהיים, מים, סטייקים דג חרב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. נסו Cajun Swordfish עם רוטב Remoulade מהיר, שמנת, סטייק דג-חרב עם רוטב עגבניות-בזיליקום, ו פסטה עם דג חרב ורוטב עגבניות שרי (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, אבנית, סיר חימר flameproof או אמייל תבנית אפיית ברזל יצוק, להמיס את החמאה.
מוסיפים את השום ואת poblano, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש מתונה עד poblano מתחיל להתרכך, על 5 דקות. מערבבים את העגבניות הקצוצות, מים ושמנת ומביאים לרתיחה.
מתבלים את סטייקים דג החרב במלח ופלפל ומניחים אותם בתערובת העגבניות. מכסים בנייר כסף ואופים בתנור במשך כ -20 דקות, הופכים את הסטייקים פעם אחת, עד שרק מבושל דרך.
באמצעות מרית מחוררת, להעביר את דג החרב לצלחות. מערבבים את החומץ ואורגנו לרוטב ומתבלים במלח ופלפל.
יוצקים את הרוטב על הדגים ומגישים עם לחם שטוח חרוש טורקי.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.