קושימומחה
מוכן ב15 שעות, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
מגזין

דג חרב מעושן חם עם צדפה לבנה-רוטב שום-פטרוזיליה

דג חרב מעושן חם עם צדפה לבנה-רוטב שום-פטרוזיליה
דג חרב מעושן חם עם צדפה לבנה-רוטב שום-פטרוזיליה דורש מסביב 15 שעות ו-35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 284 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . אם יש לכם חמאה, מלח כשר, שמן canolan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 16%. מתכונים דומים: סטייקים דג חרב עם רוטב לימון ופטרוזיליה, שום ורוטב חריף תוסס, ו בקלה מעושן ברוטב פטרוזיליה.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור דג החרב: מערבבים יחד 8 כוסות מים, מלח, סוכר ופלפל בסיר עמוק. מביאים לרתיחה רק כדי להמיס את המלח והסוכר; מגניב לחלוטין. הטביעו את דג החרב במי מלח. להכניס למקרר במשך 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
דג חרבדג חרב
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
הסר את דג החרב מן המלח ולשטוף היטב מתחת למים קרים. לטפוח יבש ולאפשר אוויר יבש לפחות 1 שעה. החיצוני של הדג צריך להרגיש דביק למגע לפני העישון.
מרכיבים שתצטרך
דג חרבדג חרב
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
הכן מעשן עם שבבי מייפלווד לטמפרטורה פנימית של 200 עד 225 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
5
מברישים את הדג בקלילות עם שמן קנולה ומפזרים מלח ופלפל. עשן את הדג במשך כ 2 שעות, הוספת צ ' יפס דרך השעה הראשונה לפי הצורך. אתה יכול לשמור על הוספת צ ' יפס השעה השנייה אם אתה מעדיף טעם מעושן הרבה יותר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
מעבירים את הדג המעושן למגש גדול.
מרכיבים שתצטרך
דגים מעושניםדגים מעושנים
1
הסר את הבשר ממחצית הצדפות וקוצצים בערך.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2
מחממים את שמן קנולה בסיר בינוני על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים את השום וצ ' ילה ומבשלים כמה שניות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
4
מוסיפים את הצדפות הקצוצות ומבשלים, מערבבים, עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
5
מוסיפים את היין, מביאים לרתיחה ומבשלים עד מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מוסיפים את כל הצדפות, מכסים את הסיר ומבשלים, מנענעים את המחבת מדי פעם, עד שהצדפות נפתחות, 5 עד 10 דקות. מערבבים בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
הסר מהחום ומערבבים את הפטרוזיליה קצוצה וגרידת לימון. טעם, ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
8
יוצקים את הרוטב מעל ומסביב לדג החרב המעושן, ומפזרים את עלי הפטרוזיליה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
דג חרבדג חרב
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.