דג חרב מרוקאי עם צלף-רוטב יוגורט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל דג חרב מרוקאי עם רוטב קפר-יוגורט. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 269 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם קורטוב של פלפל, צלפים, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו דג חרב בגריל ברוטב לימון וצלפים, דג חרב מושחר ברוטב יוגורט טרגון, ו סלמון צלוי עם רוטב צלפים יוגורט (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין רוטב, לשלב את 6 החומרים הראשונים בקערה קטנה.
כדי להכין דגים, לחמם מחבת גריל nonstick מעל חום בינוני גבוה.
שלב פפריקה הבא 6 מרכיבים (דרך פלפל אדום); מפזרים על שני הצדדים של דגים. קל מעיל שני הצדדים של דגים עם ספריי בישול; להוסיף דגים למחבת. מבשלים 4 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness.
מקשטים עם ענפי מנטה, אם תרצה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לשגשג פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
לשגשג פינו גריג ' יו