Swordfish Portugaise נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 560 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו סוכר חום, שרי, סטייקים של דג חרב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו חברת Swordfish, Spiedini דג חרב, ו פטוצ'יני עם דג חרב (מתכונים דומים).
הוראות
1
מסדרים את דג החרב בשכבה אחת בתבנית אפייה רדודה משומנת קלות.
מרכיבים שתצטרך
דג חרב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
2
מפזרים מלח ופלפל ולשפשף בכל רחבי עם מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מיץ לימון
לשפשף תיבול יבש
3
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, במשך 10 דקות. מערבבים את העגבניות, רסק עגבניות, סוכר חום, שרי ויין. מבשלים חשפו במשך 15 דקות. מערבבים את הפטרוזיליה ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
רסק עגבניות
סוכר חום
עגבנייה
פטרוזיליה
שום
שרי.
בצל
יין
5
מחממים התנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
יוצקים את הרוטב על הדג בתבנית האפייה ומפזרים את פרוסות הלימון מעל. מכסים את המנה בחוזקה בנייר אלומיניום.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.