דג לבן מאודה עם ג'וליאן גזר ותרד עם רוטב בצל ירוק לימון
גשו לסופר וקנו עלי תרד לתינוקות, פלפל, חומץ יין אורז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו Julienned גזר ' N ' בצל, חסה עם סלמי ג'וליאן, גבינה וגזר, ו דגים מאודים עם ג'ינג'ר ובצל אביב (מתכונים דומים).
הוראות
רוטב: להביא סיר בינוני של מים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל הירוק ואת blanch עד שהם ירוקים בהירים, ופשוט התרככו; על 1 דקה.
מערבבים יחד גרידת לימון, עם קצת מלח ופלפל בקערה קטנה. להביא כמה סנטימטרים של מים לרתיחה מעל חום גבוה בינוני במחבת ווק או מחבת רוטב 2 אינץ ' גדול יותר סל ספינת הקיטור שלך. מפלס המים צריך להיות מתחת לתחתית סל הספינה.
מניחים שכבה אחת של עלי התרד בחלק העליון של הסל ומניחים את הדגים על גבי התרד.
מפזרים על ¼ כפית של גרידת לימון על כל פיסת דגים, יחד עם לטחון של פלפל שחור.
מניחים את הגזר בסל ספינת הקיטור התחתון ומכניסים את עלי התרד הנותרים סביב הגזר.
מניחים את ספינת הקיטור המכוסה מעל המים הבוערים ומבשלים עד שהדגים מתחילים להתקלף בקלות, כ -10 דקות.מחלקים את הגזר והתרד בין 4 צלחות מחוממות ארוחת ערב.
מניחים פיסת דגים מעליהם ומטפטף את הדגים וירקות עם רוטב 1 או 2 T.