מתכון זה מספק 2 מנות. עם 99 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 39 אוהדים. אם יש לכם סטייקים דגים בשר מוצק, קוקוס, שמןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, נסו כרוב תוראן (בסגנון קראלה מוקפץ כרוב), קארי דגים קראלה (meen Molee), ו צ'יפס פומפרט בסגנון קראלה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים גרגרי פלפל, עלי קארי, זרעי שומר, זרעי כמון וקוקוס במחבת ברזל יצוק וטוסט על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני, על 1 דקה. אפשר לתערובת להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
עלי קארי
פירורי לחם, כמה חופנים
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
זילוף בצורת לב
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים כורכום וטוחנים במכתש ועלי או מטחנת תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
כורכום
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
3
לשפשף תערובת באופן שווה על דגים ולאפשר לו להשרות לפחות 20 דקות ועד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
4
שמן חום במחבת לא מקל מעל חום בינוני עד מנצנץ. להפחית את החום בינוני נמוך. להחליק את הדגים בעדינות לבשל, מפנה פעם אחת, עד מבושל דרך, חום עמוק, פתיתי בשר בקלות עם מזלג. הדג צריך להיות בצבע זהב עמוק כמעט חרוך.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הסר, לנקז על צלחת מרופדת מגבת נייר, ומגישים מיד עם פלחי סיד.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.