דג מצופה בקמח תירס ברוטב טרטר ירוק-עגבניות
אם יש לכם מלח ופלפל, חלב חמאה, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חלב-חמאה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו כריכי דג מצופה בקמח תירס ברוטב טרטר מפרץ ישן, כריך לוקוס מצופה קמח תירס אפוי עם רוטב טרטר, ו שפמנון מצופה קמח תירס עם תיבול Cajun ורוטב טרטר חריף (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לטאטא את המיונז ואת החמאה. מקפלים את חמוצים עגבניות ירוק, מתבלים את הרוטב עם מלח ופלפל ומקררים עד צונן.
שים את חלב החמאה וקמח ב 2 צלחות עוגה נפרדות.
לטאטא את קמח התירס לתוך הקמח יחד עם מלח ופלפל. טובלים את פילה הדגים משני הצדדים בחמאה, ומאפשרים לעודף לטפטף בחזרה לצלחת העוגה. לדלות את הדגים בתערובת הקמח, לחיצה כדי לעזור לו לדבוק.
מעבירים את הדג לתבנית אפייה.
חום 1/4 אינץ ' של שמן צמחי בכל אחד 2 מחבתות גדולות עד מנצנץ.
מפזרים את הדגים עם יותר מתערובת הקמח ומוסיפים את הפילה למחבתות, בצד העור למעלה. מבשלים על חום גבוה בינוני, הופך פעם אחת, עד הזהב מבושל דרך, 5 עד 6 דקות.
מסננים את הדגים על נייר towellined אפייה.
מגישים מיד, עם רוטב טרטר.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.