דג סנדל ממולא בבשר סרטנים (לייט-בלו) הוא חלב חינם ו pescatarian מנה צדדית. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 703 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %56 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם צדדים, מיץ לימון, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 86% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: דג סנדל ממולא בבשר סרטנים (לייט-בלו), קונכיות ממולאים האהובים של אנתוני (Lite-Bleu), ו גלישת חסה מעדנייה (Lite-Bleu).
הוראות
1
מחממים התנור ל 204° במחבת סאוט, תרסיס עם תרסיס בישול שאינו מקל.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הבצלים, השום, הסלרי והפלפלים. לטגן במשך 2 דקות, או עד הירקות נבולים.עונה עם ביי הישנה. מוקפץ במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
צרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
3
הסר מן תערובת חום ומניח לתוך קערה. מערבבים בעדינות את בשר הסרטן, ולאחר מכן את פירורי הלחם קצת בכל פעם, הוספת יותר לפי הצורך להיקשר בעדינות. להפריש להתקרר.מתבלים את הדגים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
בשר סרטנים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מניחים כמויות שוות של מילוי על כל פילה ולהפשיל. (לחלופין, אתה יכול למקם פילה אחד על תבנית האפייה, מקום מילוי על פילה, ולאחר מכן למקם אחר על גבי, בצד, כדי לדמות כיס של מלית).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
מניחים את הדג על צלחת אפייה בצד התפר למטה.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6
טפטוף העליון של שמן זית דגים ואז מפזרים פפריקה וקמצוץ מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
7
מניחים את המחבת בתנור ואופים במשך 20-25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוציאים את הדג מהתנור ומגישים עם טריזי לימון וברוקולי מרוסס עם כמה תרסיסים של תרסיס חמאה ללא שומן. קח את הפרי לקינוח.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברנדי
טריז לימון
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין פינו גריג ' יו FitVine עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.