דג סנדל עם פימיאנטו
דג סנדל עם פימיאנטו דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 133 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם תערובת עשב ותבלינים extraspicy, לימון, pimiento, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תערובת התבלינים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דלעת ספייס קרם ביסקוויטים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. נסו חם Tex Mex Pimiento גבינה מטבל, [כמעט] פלפל פימיאנטו גלם, ו צ'יזבורגר פימיאנטו (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים לימון לשניים. לסחוט מיץ מחצי לימון (כ 1 כף) לתוך קערה קטנה; להגדיר שנותר חצי לימון בצד.
מוסיפים פימיאנטו למיץ, מערבבים היטב.
מניחים פילה בתבנית אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול. דג מעיל עם ספריי בישול; מפזרים תערובת עשב ותבלינים.
תערובת פימיאנטו כף שווה על פני דגים.
אופים, חשוף, ב 425 במשך 12 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג. בעוד דגים אופים, לחתוך נשאר לימון חצי לפרוסות לשרת עם דגים.
מקשטים עם ענפי אורגנו, אם תרצה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.