אם יש לך מלח מתובל, פטרוזיליה, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . עם כפית ציון של 80% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: דג שקדים, פאי דגים מעוטר בפילה, ו דג מצופה גבינה.
הוראות
1
שים חמאה ב-13 מ " מ. אקס-9-אין. אקס-2-אין. צלחת אפייה; מניחים בתנור 400 מעלות F עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מורחים חמאה על החלק התחתון של המנה; מכסים עם בצל. מסדרים דגים על בצל; מפזרים מלח, שמיר ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
8 (U-12) שרימפס
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
20 פרוסות זוקיני דקות
שמיר
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מערבבים את גבינת הפרמזן, מיונז, פטרוזיליה ומיץ לימון; מורחים על פני דגים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4
אופים, חשוף, ב 400 מעלות f במשך 18-20 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.