דג אפוי פריך יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 263 גרם חלבון 62 גרם של שומן, וסך הכל 2019 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. גשו לסופר וקנו אורגנו, שמן זית, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. מתכונים דומים: דגים אפויים פריכים, דגים אפויים פריכים, ו דגים אפויים פריכים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 500 מעלות.מתלה תיל עם ספריי בישול ... מניחים על תבנית אפייה.תייבש את הדג.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי רב-גרעיני מבושל חם
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייה
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
מערבבים מיץ לימון, שמן ותבלינים. לטבול דגים בתערובת זו, ולאחר מכן לתוך פירורי הלחם.
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גריג ' יו אורגני Ziobaffan. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.