דגים במרק ירקות
דגים במרק ירקות הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 226 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא אספרגוס, בזיליקום, פלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק דגים, מרק דגים אדריאטי, ו דגים עלומים עם מרק ג'ינג'ר ושומשום.
הוראות
מערבבים את העגבניות, הבצל, שומר, שום, יין לבן, חומץ, בזיליקום ופטרוזיליה בסיר.
חותכים את קצות האספרגוס (כ 8 ס "מ/3 ב) ושמורה; לחתוך את הגבעולים על זווית לתוך 4-ס" מ (1 ב) אורכים ולהוסיף אותם למחבת.
מוסיפים מים כדי לכסות בנדיבות, ומתבלים עם מלח, פלפל שחור, פתיתי פלפל אדום. מביאים לרתיחה, כיסוי, ומבשלים במשך 15 דקות. לטעום ולהתאים את התיבול. מתבלים את הדגים משני הצדדים במלח ופלפל ומחפרים בקמח. תנער את העודף.
מחממים את השמן בסיר גדול.
מוסיפים את הדג וצורב לחום משני הצדדים.
מוסיפים מספיק מרק הירקות (כולל כל הירקות) כדי בקושי לכסות את הדגים.
מוסיף את עצות אספרגוס שמורות למחבת עם הדגים, כיסוי, ומבשלים בעדינות במשך 2 דקות.
הסר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה, עד מבושל דרך, על 2 דקות יותר. כפית את הדגים לקערות רדודות ולכפות את הירקות ואת מרק מעל.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו