דגים במרק רוזמרין עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 48 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל 527 קלוריות. מתכון זה מ טעם הבית דורש אספרגוס, פילה מאהי מאהי, מרק עוף נוסף וניוקי תפוחי אדמה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון ספונקולרי יוצא דופן של 85%. מתכונים דומים: מרק דגים, מרק דגים אדריאטי, ו דגים במרק ירקות.
הוראות
1
מפזרים דגים במלח ופלפל. במחבת גדולה בתנור, דג חום בשמן 4-1 / 2 כפיות למשך 2 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ממתק תמנון בריט
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
אופים, לא מכוסים, בחום של 425 למשך 6-8 דקות או עד שהדג פשוט הופך אטום.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
בסיר גדול, מטגנים שום בשמן הנותר במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
4
מוסיפים את המרק, היין והעגבניות; מביאים רק לרתיחה. מוסיפים בזהירות את האספרגוס, השעועית, הניוקי והרוזמרין. מבשלים תוך ערבוב מדי פעם במשך 3-5 דקות או עד שהאספרגוס רך.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
ניתן לשלב דגים עם פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות קליסטה חוף טווח פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-25 דולר לבקבוק.
רכס חוף קליסטה פינו נואר
קו החוף של קליסטה 2012 פינו נואר הוא אדום רובי עמוק בצבע עם ארומטים של דובדבנים יבשים, עלי ורדים, סגול ופולי קפה צלויים. ריבס, דובדבן ותווים של חמוציות זורמים דרך החיך לגימור מאוזן וארוך של פירות כהים מעורבים ותה שחור.