סגנון דגים הונאן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 122 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 3g של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 2 דקות. גשו לסופר וקנו שום, קורנפלור, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו מולה דגים קלה (דרום הודי בסגנון תבשיל דגים עם קוקוס), הונאן קונג פאו, ו בשר הונאן (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך מרינדה מתוך רוטב סויה, שרי( או חומץ), ג ' ינג ' ר, שום ובצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
תלת עצות, גזוז
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
2
חותכים דגים לתוך כ 2 חתיכות אינץ ' להשרות במשך 30-40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
3
הסר דגים מן המרינדה ולשמור מרינדה לרוטב מאוחר יותר.טובלים דגים בביצה מוכה, ואז בפירורי לחם מקורנים. מטגנים בערך בסנטימטר של התקצרות עד להשחמה יפה. שים בצד בזמן שאתה מכין רוטב.רוטב: למרינדה השמורה להוסיף פלפל אדום, מרק וסוכר חום. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
דיאט קרם סודה
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
תלת עצות, גזוז
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מוסיף את עמילן התירס מעורבב עם מים. מביאים לרתיחה שוב.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
1 כפית מלח היקורי מעושן
5
מגישים רוטב חם על פני דגים עם אטריות או אורז.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Tangent Paragon יקב פינו גרי. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.