קושימומחה
מוכן ב30 דק.
מנות65
ציון בריאות1
מגזין

דגים וצ'יפס

דגים וצ'יפס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של סקוטיים, אז תנו הזדמנות ל דגים וצ'יפס. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 158 קלוריות. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 65 . 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו חרדל דיז'ון, חרדל דיז' ון, מיונז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי וויליאמס סונומה. זמן הכנת המתכון כ 27 דקות. וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: דגים מוכים בירה (לדגים n ' chips), דגים מוכים בירה (דגים וצ'יפס), ו דגים וצ'יפס.

הוראות

1
כדי להתחיל את הבלילה, בקערה, לשלב את הקמח, אבקת אפייה, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
יוצקים את הבירה לקערה אחרת ומקציפים בחלמון הביצה. הפוך באר במרכז תערובת הקמח. בהדרגה לטאטא את תערובת הבירה לתוך תערובת הקמח עד צורות הבלילה חלקה. הגדר aside.To הפוך את הצ 'יפס, לקלף לחתוך את תפוחי האדמה לפרוסות 1/3 אינץ' עבה ולאחר מכן למקלות 1/3 אינץ ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מורחים על מגבות נייר. אין לשטוף.מניחים מתלה בשליש העליון של תנור ומתלה בשליש התחתון של התנור. Preheat to 232°.In תנור הולנדי או טיגון עמוק מעל חום גבוה, יוצקים שמן לעומק של 3 אינץ ' וחום עד365 על מדחום עמוק.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מוסיפים את תפוחי האדמה בקבוצות ומטגנים עד שהם מתחילים להפוך זהב, על 5 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר מגבות נייר כדי לנקז. כבה את החום מתחת לשמן. בתבנית אפייה, מורחים את תפוחי האדמה בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
אופים על המדף העליון של התנור עד פריך, על 5 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 93°. בינתיים, ללטף את פילה דגים יבש מתבלים עם מלח ופלפל. בקערה קטנה, לטאטא את הלבן ביצה עד פסגות רכות טופס לקפל לתוך הבלילה. מעל חום גבוה, להחזיר את השמן365. Dip 2 פילה לתוך הבלילה, המאפשר עודף לטפטף. מנמיכים אותם לתוך השמן. פריי, פונה מדי פעם, עד הזהב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
פילה דגיםפילה דגים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מעבירים את הדגים מגש ovenproof ומניחים על מדף התנור התחתון. חזור עם הנותרים fish.In קערה קטנה, מערבבים יחד את המיונז, שום וחרדל.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הסר את תפוחי האדמה והדגים מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מפזרים את תפוחי האדמה במלח ועורמים אותם על המגש עם הדגים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
מקשטים עם פלחי לימון וענפי פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
10
מגישים עם מיונז בטעם קטשופ ו / או חומץ מאלט.
מרכיבים שתצטרך
חומץ מאלטחומץ מאלט
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.