קושימומחה
מוכן ב30 דק.
מנות65
ציון בריאות1
מגזין

דגים וצ'יפס

דגים וצ'יפס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של סקוטיים, אז תנו הזדמנות ל דגים וצ'יפס. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 158 קלוריות. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 65 . 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו חרדל דיז'ון, חרדל דיז' ון, מיונז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי וויליאמס סונומה. זמן הכנת המתכון כ 27 דקות. וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: דגים מוכים בירה (לדגים n ' chips), דגים מוכים בירה (דגים וצ'יפס), ו דגים וצ'יפס.

הוראות

1
כדי להתחיל את הבלילה, בקערה, לשלב את הקמח, אבקת אפייה, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
יוצקים את הבירה לקערה אחרת ומקציפים בחלמון הביצה. הפוך באר במרכז תערובת הקמח. בהדרגה לטאטא את תערובת הבירה לתוך תערובת הקמח עד צורות הבלילה חלקה. הגדר aside.To הפוך את הצ 'יפס, לקלף לחתוך את תפוחי האדמה לפרוסות 1/3 אינץ' עבה ולאחר מכן למקלות 1/3 אינץ ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מורחים על מגבות נייר. אין לשטוף.מניחים מתלה בשליש העליון של תנור ומתלה בשליש התחתון של התנור. Preheat to 232°.In תנור הולנדי או טיגון עמוק מעל חום גבוה, יוצקים שמן לעומק של 3 אינץ ' וחום עד365 על מדחום עמוק.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מוסיפים את תפוחי האדמה בקבוצות ומטגנים עד שהם מתחילים להפוך זהב, על 5 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר מגבות נייר כדי לנקז. כבה את החום מתחת לשמן. בתבנית אפייה, מורחים את תפוחי האדמה בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
אופים על המדף העליון של התנור עד פריך, על 5 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 93°. בינתיים, ללטף את פילה דגים יבש מתבלים עם מלח ופלפל. בקערה קטנה, לטאטא את הלבן ביצה עד פסגות רכות טופס לקפל לתוך הבלילה. מעל חום גבוה, להחזיר את השמן365. Dip 2 פילה לתוך הבלילה, המאפשר עודף לטפטף. מנמיכים אותם לתוך השמן. פריי, פונה מדי פעם, עד הזהב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פילה דגיםפילה דגים
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מעבירים את הדגים מגש ovenproof ומניחים על מדף התנור התחתון. חזור עם הנותרים fish.In קערה קטנה, מערבבים יחד את המיונז, שום וחרדל.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הסר את תפוחי האדמה והדגים מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מפזרים את תפוחי האדמה במלח ועורמים אותם על המגש עם הדגים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
9
מקשטים עם פלחי לימון וענפי פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
10
מגישים עם מיונז בטעם קטשופ ו / או חומץ מאלט.
מרכיבים שתצטרך
חומץ מאלטחומץ מאלט
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
דגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.