דגים וצ'יפס מטוגנים בבירה
דגים וצ'יפס מטוגנים בבירה יכול להיות רק סקוטי מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 409 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לכם אפיית תפוחי אדמה, בירה, פילה בקלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבירה הכהה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת בירה אגוזים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו דגים וצ'יפס מטוגנים בבירה, דגים וצ'יפס מטוגנים בבירה, ו בירה מטוגן דגים וצ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים דגים ובירה 1/4 כוס בקערה בינונית. כיסוי וצינה במשך 1 שעה.
מניחים תפוחי אדמה על מחבת ג ' לי-רול מצופה בתרסיס בישול.
טפטוף עם 1 כף שמן, ומפזרים 1/4 כפית מלח; לזרוק היטב.
אופים ב 450 במשך 20 דקות או עד השחמה פריך, ערבוב לאחר 10 דקות.
מסננים דגים; להשליך נוזל.
מפזרים דגים עם 1/4 מלח כפית. לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
שלב הנותרים 3/4 כוס בירה, קמח, ו 1/2 כפית פלפל שחור טחון טרי בקערה בינונית.
מוסיפים דגים לתערובת בירה, משליכים בעדינות למעיל.
חום שנותר 3 כפות שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
הסר דגים מהקערה, מתנער בלילת עודף.
הוסף דגים למחבת; לבשל 3 דקות או עד השחמה. הפוך דגים מעל; לבשל 3 דקות או עד הסוף.
מפזרים דגים עם 1/4 מלח כפית.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.