דגים ותפוחי אדמה עם גבינה
דג גבינה ותפוחי אדמה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 234 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה אפויים, מים, גבינת צ'דר קלה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מתכונים דומים: גריל דגים גביני, קרקרים דגים גביני, ו גבינה עגבניות דגים לאפות.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר; מכסים במים. מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 15 דקות או עד מכרז; לנקז, שימור נוזל בישול.
מפזרים גבינה על תפוח אדמה סחוט.
תן גבינה להמס בעוד תפוחי אדמה מתקרר מעט.
בעוד תפוחי אדמה מבשלים, מניחים דגים בכלי בטוח למיקרוגל; מוסיפים 3 כפות מים למנה. כיסוי עם פלסטיק כבד לעטוף; פורקן. מיקרוגל ב 3 עד 4 דקות גבוהה או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
תן לדגים להתקרר מעט; להתקלף עם מזלג, ולהסיר ולהשליך עצמות, במידת הצורך.
מניחים דגים, תפוחי אדמה, ו 3 כפות שמורות נוזל בישול במעבד מזון. תהליך עד עקביות הרצוי, הוספת נוזל בישול נוסף, 1 כף בכל פעם, במידת הצורך.
הערה תזונה: דגים ודגי כספית הוא מקור נהדר של חלבון רזה, חומצות שומן אומגה 3, וויטמין B למרות דגים מכילים חומרים מזינים רבים, חלקם גבוהים בכספית ויש להימנע. על פי מנהל המזון והתרופות, דגים הם אופציה בטוחה לילדים אם אתה מבין את ההנחיות הבאות: להימנע כריש, דג חרב, מלך מקרל, ו tilefish. בחר דגים הנמוכים ביותר בכספית כמו שפמנון, בקלה, דג סנדל, האדוק, עמוד, פולוק, סלמון, צדפות, שרימפס, סול, אמנון, פורל, טונה אור משומר, ו whitefish. הגבל מנות פעמיים עד שלוש בשבוע.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.