קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות8
מגזין

דגים ותפוחי אדמה עם גבינה

דגים ותפוחי אדמה עם גבינה
דג גבינה ותפוחי אדמה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 234 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה אפויים, מים, גבינת צ'דר קלה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מתכונים דומים: גריל דגים גביני, קרקרים דגים גביני, ו גבינה עגבניות דגים לאפות.

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה בסיר; מכסים במים. מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 15 דקות או עד מכרז; לנקז, שימור נוזל בישול.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מפזרים גבינה על תפוח אדמה סחוט.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
3
תן גבינה להמס בעוד תפוחי אדמה מתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4
בעוד תפוחי אדמה מבשלים, מניחים דגים בכלי בטוח למיקרוגל; מוסיפים 3 כפות מים למנה. כיסוי עם פלסטיק כבד לעטוף; פורקן. מיקרוגל ב 3 עד 4 דקות גבוהה או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
5
תן לדגים להתקרר מעט; להתקלף עם מזלג, ולהסיר ולהשליך עצמות, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
6
מניחים דגים, תפוחי אדמה, ו 3 כפות שמורות נוזל בישול במעבד מזון. תהליך עד עקביות הרצוי, הוספת נוזל בישול נוסף, 1 כף בכל פעם, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
7
הערה תזונה: דגים ודגי כספית הוא מקור נהדר של חלבון רזה, חומצות שומן אומגה 3, וויטמין B למרות דגים מכילים חומרים מזינים רבים, חלקם גבוהים בכספית ויש להימנע. על פי מנהל המזון והתרופות, דגים הם אופציה בטוחה לילדים אם אתה מבין את ההנחיות הבאות: להימנע כריש, דג חרב, מלך מקרל, ו tilefish. בחר דגים הנמוכים ביותר בכספית כמו שפמנון, בקלה, דג סנדל, האדוק, עמוד, פולוק, סלמון, צדפות, שרימפס, סול, אמנון, פורל, טונה אור משומר, ו whitefish. הגבל מנות פעמיים עד שלוש בשבוע.
מרכיבים שתצטרך
טונה קלהטונה קלה
דג חרבדג חרב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
דג סנדלדג סנדל
מקרלמקרל
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
האדוק.האדוק.
אמנוןאמנון
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
כרישכריש
סולסול
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.