קושיבינוני
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

דגים מהירים של דייג

דגים מהירים של דייג
צריך ללא גלוטן, והמנה העיקרית pescatarian? דגים מהירים של דייגים יכולים להיות מתכון מדהים לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 424 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך גבינת צ'דר חדה, צ' יפס, רוטב סלט שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הרוטב סלט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קערה אחת עוגת שוקולד כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: טאקו דגים מהיר, תבשיל דגים מהיר, ו דג שום לימון מהיר.

הוראות

1
מחממים תנור ל 500 מעלות F (260 מעלות C). מעיל 9x13 אינץ תבנית אפייה עם תרסיס בישול שאינו מקל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
בקערה בינונית, להשרות את פילה דגים ברוטב סלט במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
פילה דגיםפילה דגים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
לזרוק את הגבינה קרועה וצ ' יפס מרוסק יחד.
מרכיבים שתצטרך
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקתעם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
4
מניחים את פילה דגים במרינדה בתבנית אפייה מוכנה העליון עם תערובת גבינה / שבב. זרוק את שאריות המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
5
אופים, שנחשף בתנור שחומם מראש במשך 8 עד 10 דקות או עד הדג יכול להיות flaked עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.