קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות2
ציון בריאות12
מגזין

דגים סינגפוריים מתובלים

דגים סינגפוריים מתובלים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל דגים סינגפוריים חריפים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 282 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 31 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש צ'ילי, עירית כוסברה, שמן צמחי, עשב לימון. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: סרטן צ'ילי סינגפורי, סרטן צ'ילי סינגפורי, ו כנפיים אורז עוף סינגפורי.

הוראות

1
לעשות משחה על ידי מיזוג יחד צ ' ילי, שאלוט, שום, עשב לימון, זנגביל, רוטב סויה וסוכר בבלנדר או מטחנת קפה, או להשתמש בעלי ומלט.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר גאליקסיר ג
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
מרגמה ועלימרגמה ועלי
2
מחממים את השמן במחבת קטנה ומבשלים את הדבק במשך 2 דקות עד שהוא כהה מעט ואתה באמת יכול להריח את התבלינים. מתבלים במעט מלח אם תרצו, ואז מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מחממים את הגריל עד בינוני.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
שים את הדג על מחבת גריל, ולאחר מכן להשתמש בחלק האחורי של כפית למרוח את הדבק בכל רחבי, מה שהופך שכבה דקה המכסה את כל הדג. פופ מתחת לגריל ומבשלים 10 דקות עד פתיתי דגים בקלות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
מגישים עם אורז ובוק צ ' וי מאודה.
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
6
מפזרים עירית כוסברה על הדגים כדי לשרת, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.